H. (Hannah) Ruder

H. (Hannah) Ruder

Advocaat
  • Telefoonnummer: 072 - 512 22 13
  • Email: ruder@oudegrachtadvocaten.nl

Over Hannah Ruder

Tijdens haar master Privaatrechtelijke rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij bij meerdere kantoren stage gelopen. Sinds april 2016 is zij verbonden aan Oudegracht Advocaten & Mediators.

Hannah heeft er al tijdens haar studie bewust voor gekozen zich toe te leggen op het personen-, familie- en erfrecht. Dit rechtsgebied heeft vaak betrekking op gebeurtenissen die een grote invloed op het persoonlijke leven hebben. Zij verliest dit persoonlijke proces nooit uit het oog. 

Zij is betrokken en gedreven en vindt het een uitdaging om de meest lastige juridische kwesties tot een goede oplossing te brengen. Daarbij heeft het haar voorkeur om in overleg tot een oplossing te komen. Wanneer overleg niet mogelijk is, procedeert zij om het beste resultaat voor haar cliënten te behalen. Dit doet zij deskundig, vastberaden en effectief. 

Lid

  • Lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland ( VSAN)
  • Orde van Advocaten

Rechtsgebieden

Personen- en familierecht
Jeugdrecht
Erfrecht
Internationaal privaatrecht
Straat- en contactverboden
Verbintenissenrecht

Rechtsgebiedenregister

Hannah Ruder heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen- en Familierecht
  1. Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  2. Ouderschap en erkenning
  3. Jeugdbeschermingsrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Heeft u vragen of wilt u advies?